Nyt content?

Vi producerer værdiskabende content der skiller sig ud fra mængden

Mockup af AdCreators hjemmeside der er responsiv på alle enheder
Hvad får du hos AdCreators?

Processen

01

Møde

Til første møde snakker vi om projektets omfang og hvilke tanker du har gjort dig vedr. produktionen/shootet. Her får vi afklaret eventuelle spørgsmål og fastlagt en grundlæggende idé at udarbejde en treatment og et tilbud ud fra.

02

Treatment/Tilbud

Efter mødet, udarbejder vi et treatment, der indeholder et udkast til en visuel stil og beskrivelse på idéer til et eventuelt manus eller koncept. Treatmentet vil også indeholde et estimeret prisforslag på projektet, der er blevet beskrevet.

03

Pre-produktion

Når treatmentet er blevet godkendt, afholder vi et møde hvor vi lægger en produktionsplan og får klarlagt projektet. I denne proces vil vi udarbejde, manus, storyboard, skudliste, props mm.

01

Produktion

Kort sagt, alt det planlagte udspiller sig i ren magi.

02

Post-produktion

Vi gennemgår al materiale og udvælger de bedste klip. Inden vi laver lyd og farver, sender vi et udkast af det rå klip, til godkendelse. Først dér bliver der lavet lyddesign og gradet. 

03

Levering

Efter endelig godkendelse af videoen, vil den blive leveret i de ønskede formater på et downloadlink.

Priser

Vi har ikke standardpriser til billede-/videoproduktion, fordi der ikke er to projekter der er ens. Først efter en uforpligtende samtale kan vi vurdere projektets omfang og derefter give en pris, derfor er det også vigtigt at du gør dig nogle overvejelser.

Vi arbejder med projekter i alle størrelser og er hverken de dyreste eller billigste på markedet, men vi fokuserer på kvaliteten af produktet og dets værdi for dig.

Se vores arbejde

Anmeldelser & Cases

Pebethoni A/S

5/5

“I en virksomhed med kun én ansat er det at finde tid til vedligeholdelse af en hjemmeside tit nedprioriteret – Sådan er det i hvert fald i min virksomhed.
Nicolai og hans team har været gode til at ide-konceptere ud fra den tidligere hjemmeside og komme med simple forslag til forbedringer, som med en minimal indsats fra min side har givet et fornuftigt, informativt visitkort på nettet.
Alt i alt en proces, som med godt humør skred hurtigt frem, hvor det – desværre – ofte var mig, der var det forsinkende led.”

Per Andersen

Per Andersen

- Indehaver

Pebethoni A/S hjemmesiden i respontivt design på macbook, iphone, ipad og imac
Vi glæder os til at høre fra dig

Skal vi
hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring på telefonnummeret herunder. Afhængigt af hvad du ønsker får vi planlagt et gratis strategimøde eller sendt et tilbud afsted til dig.

Uforpligtende tilbud på under 24 timer