Case :
Pebethoni A/S

Udvikler :
Nicolai Andersen

Dato :
20. april 2021

01

Hvad var udfordringen?

Pebethoni A/S ønskede en ny hjemmeside, der krævede minimalt content fra dem.

02

Hvad var løsningen?

En simpel og overskuelig hjemmeside med mange lette elementer.

03

Hvordan blev resultatet?

Virksomheden var yderst tilfreds med resultatet, ift. der ikke var meget content at arbejde med.

Udfordringen

Pebethoni A/S ønskede en hjemmeside der overskueligt viste de ydelser virksomheden tilbød. Virksomheden havde ikke særlig mange billeder eller videoer, så der blev lagt vægt på at der skulle udføres et design der tillod dette.

Løsningen

Løsningen til Pebethoni A/S var at udføre hjemmesiden i et design hvor tekstbokse i virksomhedens farver gav et let men fyldtesgørende udtryk. Du kan se hjemmesiden ved at klikke her.

Skærm der viser Pebethoni A:S nye hjemmeside på en mac computer med mus

Kundens ord om forløbet

“I en virksomhed med kun én ansat er det at finde tid til vedligeholdelse af en hjemmeside tit nedprioriteret – Sådan er det i hvert fald i min virksomhed.
Nicolai og hans team har været gode til at ide-konceptere ud fra den tidligere hjemmeside og komme med simple forslag til forbedringer, som med en minimal indsats fra min side har givet et fornuftigt, informativt visitkort på nettet.
Alt i alt en proces, som med godt humør skred hurtigt frem, hvor det – desværre – ofte var mig, der var det forsinkende led.”

Per Andersen

Per Andersen

- Indehaver

Vi glæder os til at høre fra dig

Skal vi
hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring på telefonnummeret herunder. Afhængigt af hvad du ønsker får vi planlagt et gratis strategimøde eller sendt et tilbud afsted til dig.

Uforpligtende tilbud på under 24 timer