Ny hjemmeside?

Få en WordPress hjemmeside der skaffer leads og salg

Mockup af AdCreators hjemmeside der er responsiv på alle enheder
Hvad får du hos AdCreators?

Den perfekte løsning

100% ejerskab over hjemmesiden

Når du har accepteret det endelige design og siden er overført til dit webhotel, ejer du hjemmesiden 100%

Optimeret til at sælge for dig

AdCreators følger alle best practices når vi laver hjemmesider. På den måde sikrer vi at din nye side konverterer for din virksomhed.

Unikt design

Din hjemmeside bliver lavet unikt til din virksomhed. Om du vil lade os være kreative, eller om du vil med i processen er op til dig.

Personlige videoguides

Vi laver videoguides til dig, om hvordan du opdater tekster, billeder og produkter. Så kan du hurtigt og graits lave ændringer selv.

Responsiv hjemmeside

Ca. 54% af alt trafik kommer fra telefonen.
Derfor sørger vi for at din nye hjemmeside er responsiv til både telefon, tablets og computer.

Klar til Google's algoritmer

Vi sørger for at din hjemmeside er optimeret til Google’s algoritmer, så din virksomhed kan rankere på deres søgemaskine.

Hvad koster det?

Vores priser

Vores priser afhænger af dine krav til hjemmesiden. Derfor anbefaler vi et gratis strategimøde for at gøre dig klogere på dine muligheder og behov.

Strategimøde

Altid

0 kr.

WordPress Hjemmeside

Priser fra

8.000 kr.

WooCommerce Webshop

Priser fra

10.000 kr.

Hvad koster det?

Vores priser

Vores priser afhænger af dine krav til hjemmesiden. Derfor anbefaler vi et gratis strategimøde for at gøre dig klogere på dine muligheder og behov.

Strategimøde

Altid

0 kr.

WordPress Hjemmeside

Priser fra

8.000 kr.

WooCommerce Webshop

Priser fra

10.000 kr.

Hvad sker der når vi går igang?

Vi leder dig sikkert
igennem hele processen

01

Strategimøde

Først tager vi et strategimøde, hvor du får klarlagt dine muligheder og afklaret spørgsmål. Her ser vi også om vi er et godt match.

02

Hjemmesiden udvikles

Når rammerne for hjemmesiden er sat, begynder vi udviklingen. Du er med i processen og ser flere udkast løbende, så den er efter dine ønsker.

03

Accept & vedligeholdelse

Når du har accepteret hjemmesidedesignet sætter vi siden live. Vi laver også videoer, så du selv nemt kan vedligeholde tekster og billeder.

Se vores arbejde

Anmeldelser & Cases

Pebethoni A/S

5/5
Pebethoni A/S hjemmesiden i respontivt design på macbook, iphone, ipad og imac

“I en virksomhed med kun én ansat er det at finde tid til vedligeholdelse af en hjemmeside tit nedprioriteret – Sådan er det i hvert fald i min virksomhed.
Nicolai og hans team har været gode til at ide-konceptere ud fra den tidligere hjemmeside og komme med simple forslag til forbedringer, som med en minimal indsats fra min side har givet et fornuftigt, informativt visitkort på nettet.
Alt i alt en proces, som med godt humør skred hurtigt frem, hvor det – desværre – ofte var mig, der var det forsinkende led.”

Per Andersen

Per Andersen

- Indehaver

Pebethoni A/S hjemmesiden i respontivt design på macbook, iphone, ipad og imac
Waver mockup

Waver ApS

5/5
Waver mockup

“Nicolai fra Adcreators er ikke bare en fyr med høj faglighed og utrolig motivation, for at der sker fremdrift og forbedring for pågældende virksomhed. Han er ligeledes nede på jorden og utrolig god til at formidle sin viden. Jeg bruger ham ifm. udarbejdelse af websitet waver.dk, men hans evner stopper ikke her, da det samtidigt er ham, jeg brugte til at skyde content og naturligvis selve markedsføringsdelen. Med andre ord, er Nicolai den komplette pakke, og sidenhen er hans evige gode inputs værdsat forrygende højt. Han får mine stærkeste anbefalinger, og er hver en krone hver.”

Christian Sørensen Fig

Christian Sørensen Fig

- Ejer af Waver ApS

Vi glæder os til at høre fra dig

Skal vi
hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring på telefonnummeret herunder. Afhængigt af hvad du ønsker får vi planlagt et gratis strategimøde eller sendt et tilbud afsted til dig.

Uforpligtende tilbud på under 24 timer

Spørgsmål vi ofte møder

Domæne
Et domæne er navnet på en hjemmeside. F.eks. er domænet på denne hjemmeside www.adcreators.dk. Har du en virksomhed der hedder Børges Burger kan du købe domænenavnet www.børgesburger.dk.

Man skal dog være opmærksom på at æ, ø og å ikke er vildt gode at bruge i domænenavne.

Webotel
Et webhotel er en computer / server hvor din hjemmeside ligger. Når man snakker om at købe et webhotel, køber du en plads på en computer hvor din hjemmeside, webshop og mail ligger på, så din egen computer ikke skal være tændt hele tiden.

Du skal selv sørge for at købe domæne og webhotel.

Har du ikke erfaring med dette guider vi dig selvfølgelig igennem hele processen.

Grunden til du selv skal købe det, er fordi du selv skal eje alt det vi laver. Vi ønsker nemlig ikke at binde nogle til unfair hjemmeside aftaler.

Domæne og webhotel kan fåes til omkring 300,- kr. per år.

En hjemmeside koster fra 8.000 kr. og helt op på den anden side af 50.000 kr. Det hele kommer an på kompleksiteten af hjemmesiden.

Prisen på hjemmesiden er eksklusiv content. Det vil sige du står selv for tekster, billeder og videoer til hjemmesiden.

Vi tilbyder content creation hvis du ønsker dette. Udover det har vi adgang til stock video og billeder, som du frit kan benytte i forbindelse med at udarbejde hjemmesiden.

I gennemsnit tager det 1-2 uger at udarbejde en hjemmeside. Det kommer typisk an på de ønsker du har til hjemmesiden.

Du ejer hjemmesiden 100% efter vi har lavet den til dig.

Gratis viden