Case : Waver ApS

Lead : Nicolai Andersen

Dato : 25. april 2021

01

Hvad var udfordringen?

Waver ApS skulle opbygge et brand omkring WAVER sålen.

02

Hvad var løsningen?

Virksomheden fik en webshop, content creation og Facebook annoncering.

03

Hvordan blev resultatet?

Christian Fra Waver var yderst tilfreds med resultatet og samarbejdet er stadig i gang.

Udfordringen

Der skulle laves content creation, en webshop og løbende Facebook / Instagram annoncering. AdCreators skulle hjælpe med at bygge et brand fra bunden omkring Waver sålen.

Løsningen

Løsningen blev et stort shoot, hvor vi lavede content til både hverdagspersonen, fodboldspilleren, golfspilleren og løberen for at teste segmenterne af. Hertil blev der udviklet en mangfoldig webshop, der senere skal specialiseres. Se webshoppen ved at klikke her.

Kundens ord om forløbet

“Nicolai fra AdCreators er ikke bare en fyr med høj faglighed og utrolig motivation, for at der sker fremdrift og forbedring for pågældende virksomhed. Han er ligeledes nede på jorden og utrolig god til at formidle sin viden. Jeg bruger ham ifbm. udarbejdelse af websitet waver.dk, men hans evner stopper ikke her, da det samtidigt er ham, jeg brugte til at skyde content og naturligvis selve markedsføringsdelen. Med andre ord, er Nicolai den komplette pakke, og sidenhen er hans evige gode inputs værdsat forrygende højt. Han får mine stærkeste anbefalinger, og er hver en krone værd.”

Christian Fig

Christian Fig

- Indehaver

Vi glæder os til at høre fra dig

Skal vi
hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring på telefonnummeret herunder. Afhængigt af hvad du ønsker får vi planlagt et gratis strategimøde eller sendt et tilbud afsted til dig.

Uforpligtende tilbud på under 24 timer